Blomkålsris
Blomkålsris
Blomkålsris siges at være opfundet af den amerikanske kok Ben Ford tilbage i 1998, hvor han for første gang valgte at hakke blomkål i en foodprocessor og lave det, han kaldte ‘Cauliflower Couscous’. Vores opskrift viser basisen for, hvordan blomkålsris skal tilberedes, men i denne lidt kortere opskrift lægges der op til, at man laver opskriften sammen med Chicken Adobo.
Ingredienser
1 -2 spsk Lane’s Q-Nami Rub
1 blomkålshoved
Salt og peber
Mulige tilføjelser – hakket persille, citronsaft, parmesanost og gurkemeje
Fremgangsmåde
- Fjern bladene samt stilken fra blomskålshovedet og skyld det afslutningsvidst.
- Riv blomkålshovedet på et rivejern og tilføj det til en skål. Krydr blomkålsrisene med salt, peber og Lane’s Q-Nami Rub.
- Servér blomkålsrisene med eksempelvis Chicken Adobo.
LEAVE A COMMENT