Græskarfritter
Græskarfritter
Disse lækre græskarfritter er et anderledes take på sprøde pommefritter. Fritterne får en let sødlig smag fra græskaret og er dejligt krydrede.
Ingredienser
1 tsk røget paprika
1 tsk chipotle pulver
1 Hokkaido græskar
50 gr revet parmesanost
2 tsk majsstivelse
2 tsk olivenolie
1 tsk hvidløgspulver
Et bundt persille, finthakket
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Skræl og skrab indmaden ud af græskaret
- Skær græskaret ud i jævne fritter og skyl dem med koldt vand. Tilføj fritterne til en skål fyld med koldt vand og lad dem bløde op i en halv time.
- Forvarm din ovn til 200 grade
- Si vandet fra fritterne og dup dem tørre med køkkenrulle.
- Fyld en kølepose med fritterne og tilføj majsstivelsen til posen. Ryst posen, til alle fritterne er dækket af majsstivelse.
- Tilføj fritterne til en skål og drys med olivenolie. Vend fritterne i olivenolien, til alle er dækket af olie.
- Krydr fritterne med alle krydderierne og spred fritterne på en bageplade.
- Bag fritterne i den forvarmede ovn i 10 – 15 minutter, eller til de er gyldne og sprøde.
- Vend fritterne i revet parmesanost, salt samt hakket persille og servér straks herefter.
LEAVE A COMMENT