Chipsi Mayai
Chipsi Mayai
Chipsi Mayai er en type omelet, som laves med pommefritter vendt med forskellige, hakkede grøntsager. Retten kommer fra Tanzania og er en ideel mulighed for at bruge rester af grøntsager fra sit køleskab på. Omeletten serveres med frisk Kachumbari, som giver et syrligt aspekt til retten.
Ingredienser
Sprøde pommefritter
2 – 3 æg
1 – 2 tsk hvidløgspulver
1 – 2 tsk løgpulver
Salt og peber
Kachumbari
1 – 2 tsk Chairman Meow’s Revenge
1 løg, finthakket
1 tomat, skåret i tern
Nogle blade koriander, hakket
1 spsk limesaft
Salt og peber
Fremgangsmåde
Kachumbari
- Vend alle ingredienserne sammen og sæt blandingen i køleskabet.
Kartoffelomelette
- Pisk æg sammen og krydr med salt samt peber. Tilføj pommefritter til skålen og rør, til alt er jævnt dækket.
- Steg kartoffel-æggeblandingen på en stegepande, til hver side er gylden og sprød.
- Server dine omeletter med din favorit hot-sauce og kachumbari.
LEAVE A COMMENT