Hjemmelavet Buffalo Mac N Cheese
Hjemmelavet Buffalo Mac N Cheese
I USA anses Mac N Cheese for at være ‘comfort-food’ og er især populært i de sydlige stater. Mac N Cheese er ofte tilbehør til amerikansk BBQ og findes ofte sammen med coleslaw og collard greens, som er en form for stuvet kål. Denne opskrift er en variation over den traditionelle Mac N Cheese, hvor denne opskrift får sit ekstra flair og smag fra det gode sortiment af Lane’s BBQ. Lane’s One-Legged Buffalo Chicken Sauce giver en fin chilistyrke til retten, og smagen af buffalo-saucen harmonerer fantastisk med ostesovs. Lane’s Signature Rub anvendes til at krydre retten og giver den mere komplekse smagsnuancer, som eleverer retten.
Ingredienser
450 gr makaroni eller suppehorn
1 ½ spsk Lane’s Signature Rub
3 spsk Lane’s One-Legged Buffalo Chicken Sauce
50 gr smør
7 ½ dl mælk
120 ml cremefraiche
120 ml sødmælk
900 gr revet ost (cheddar, provolone, havarti eller lignende)
2 spsk rasp
Evt. 4 skiver bacon, stegt og skåret i mindre stykker
Hvidløgssalt
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 175 grader
- Kog pastaen efter indpakningens anvisning
- Hæld den kogte pasta i et ovnfast fad
- Smelt smørret i en gryde og tilføj cremefraiche, sødmælk, Lane’s Signature Rub og Lane’s One-Legged Buffalo Chicken Sauce.
- Rør al den revne cheddarost i og fortsæt, til det er smeltet.
- Hæld ostesaucen over pastaen og vend det hele, til al pastaen er dækket. Drys med rasp, lidt hvidløgssalt, Lane’s Signature Rub og evt. baconstykker.
- Dæk fadet med aluminiumsfolie og bag din Mac N Cheese i den forvarmede ovn i ca. 20 minutter. Fjern folien efterfølgende og bag din Mac N Cheese i yderligere 10 minutter, til toppen er gylden og sprød.
- Kan nydes som tilbehør til alverdens BBQ retter, men kan også spises som hovedret.
Tip: Prøv sammen med opskriften på Ole Ray’s Gourmet Ribs og/eller Ole Ray’s Shredded BBQ
LEAVE A COMMENT