Kung Pao Chicken
Kung Pao Chicken
Kung Pao Chicken er en lækker, kinesisk, glaseret kyllingeret, som typisk steges med grøntsager og serveres over nudler eller ris.
Ingredienser
Kylling
2 1/2 spsk Ginger Devil
750 gr kyllingekød, skåret i tern
1 1/2 spsk soyasauce
2 tsk natron
1 tsk majsstivelse
Kung Pao Sauce
1 dl hønseboullion
3 – 4 spsk soyasauce
2 spsk balsamico eddike eller sort kinesisk eddike
1 – 2 tsk soyasauce
2 – 3 tsk hoisin sauce
1 – 2 spsk sukker
1 tsk majsstivelse
Til servering: hakkede peanuts, hakkede forårsløg og ristede sesamfrø
Fremgangsmåde
- Bland kyllingekød samt soyasauce, natron og majsstivelse sammen. Lad det marinere i 10 minutter
- Pisk Kung Pao Sauce sammen, til sukkeret er opløst, og saucen er ensartet.
- Steg kyllingen i 4 – 5 minutter, til kanterne af kødet brunes, og kødet er gennemstegt. Sæt kyllingen til side.
- Tilsæt saucen til en stegepande og varm den op, til saucen tyknes. Vend kyllingen i saucen, til den er jævnt fordelt over kyllingestykkerne.
- Server dine kyllingestykker over kogte ris eller nudler og top afslutningsvidst med forårsløg, sesamfrø eller hakkede peanuts.
LEAVE A COMMENT