Spaghetti Aglio E Olio
Spaghetti Aglio E Olio
Spaghetti Aglio E Olio er en nem, italiensk pastaret, som er lavet med rigeligt af olivenolie, så man kan nyde den luksuriøse smag af olien over dem alle.
Ingredienser
2 tsk De Arbol – flager
I pakke spaghetti
2 – 3 spsk olivenolie
4 – 5 hvidløgsfed, presset
25 – 50 gr parmesanost
1 bundt persille, finthakket
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Kog spaghetti efter pakkens anvisninger i rigeligt, saltet vand og gem 1 dl af pastavandet til senere.
- Sauter hvidløg og chiliflager i rigeligt olivenolie ved lav varme. Sørg for, at panden ikke bliver for varm, da formålet er at trække smagen af hvidløg ud i olien og ikke at brune hvidløget.
- Tilføj den kogte spaghetti til panden og vend det, til olivenolien dækker pastaen i et jævnt lag. Tilføj halvdelen af den hakkede persille til panden og vend pastaen i få minutter.
- Servér pastaen straks og drys med hakket persille samt revet parmesanost.
LEAVE A COMMENT