Ole Rays Gourmet Ribs
Ole Rays Gourmet Ribs
Hos Chilihouse elsker vi god grillmad, hvilket vi gerne vil fejre med denne opskrift på Ole Rays Gourmet Ribs. Ribs, spareribs og kamben er noget man ofte finder på menuen på amerikanske steakhouses og er et ’must-try’ når man skal prøve amerikansk BBQ. I Danmark serverer vi ofte ribs sammen med pommes frittes og coleslaw.
I USA er det en tradition at grille, især omkring amerikanske helligdage som Independence Day, Labor Day og Memorial Day. Her bliver der grillet alt fra kylling, burgers og selvfølgelig ribs. Det er da også ofte, at man ser grillen bliver hevet frem i Danmark, når solen skinner udenfor, og det gode vejr kan nydes, mens man laver mad.
Selve opskriften er ribs lavet i ovnen, og i den bruges Ole Rays Rubb it samt en valgfri Ole Rays BBQ-sauce. Ole Rays Rubb-it er en krydderiblanding eller ’dry-rub’, som er med til at krydre kødet og give en ekstra dimension af smag. Ole Rays har desuden et større sortiment af smagfulde BBQ-sauces, som alle holder den samme gode kvalitet, og den gode smag. Produkterne fra Ole Rays bidrager med smagen af autentisk og amerikansk BBQ samt en fornemmelse af sommer.
Ingredienser
Spareribs/kamben
Ole Rays BBQ sauce (din favorit)
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 250 grader
- Klargør ribs ved at trimme brusken af kødet og derefter dup det tørt med lidt køkkenrulle.
- Krydr ribs med salt, peber og Ole Rays Rubb-it
- Placer på en rist, hvorunder du har placeret en bradepande.
- Lad ribs stege i 10 minutter i den forvarmede ovn
- Skru ovnen ned til 120 grader, og lad dem blive i ovnen i 4 timer mere. Når der er 30 minutter tilbage, så pensl din favoritsauce fra Ole Rays på ribsene.
- Nyd dem med pomfritter, coleslaw eller jeres favorittilbehør
LEAVE A COMMENT