Jalapeno Popper Chicken Casserole
Jalapeno Popper Chicken Casserole
Opskriften på Jalapeno Popper Chicken Casserole er en lækker, ovnbagt pastaret – den er et nyskabende møde mellem en Jalapeno Popper med masser af ost og en ovnbagt pastaret med kylling. Retten bruger Lane’s BBQ One Legged Chicken Sauce, som bidrager med fin chilistyrke og er med til at give retten de gode noter af BBQ, som skaber en fantastisk smagsoplevelse.
Ingredienser
8 stykker bacon
1 løg
2 hvidløgsfed
1 spsk smør
2 spsk mel
2 1/2 dl hønsebouillon
2 1/2 dl mælk
1 3/4 dl flødeost
2 1/2 dl revet cheddarost
2 1/2 dl revet Monterey Jack-ost eller Havarti
4 jalapenos – 3 af dem skal være finthakket, 1 af dem skal skæres i skiver
350 gr tilberedt kylling
200 gr penne pasta – tilberedes efter variant
Lane’s BBQ One Legged Chicken Sauce
Fremgangsmåde
- Forvarm din ovn til 175 grader
- Steg baconen, skær den i mindre stykker og sæt den til siden
- Hak hvidløget fint og steg det sammen med løget i fedtet fra baconen
- Smelt smørret i samme pande og tilføj melet. Når melet er fordelt, kan du tilføje hønsebouillonen samt mælken og røre, til det er jævnt fordelt.
- Tilføj flødeosten til panden under konstant omrøring
- Tilføj de hakkede jalapenos, kylling, pasta og halvdelen af baconen til panden.
- Smag det til med Lane’s BBQ One Legged Chicken Sauce – mængden afhænger af egen præference.
- Hæld indholdet af panden over i et ovnfast fad og dæk det med aluminiumsfolie. Bag det hele i den forvarmede ovn i ca. 30 minutter.
- Fjern folien fra fadet, drys med resten af baconstykkerne, den revne ost og den skiveskårene jalapeno. Bag retten i ydeligere 10-15 minutter, til osten er smeltet, blevet gyldenbrun og dejlig sprød.
- Nyd det, mens det er varmt.
Tip til opskriften: Lav gerne en større portion af opskriften, så der er mad til to dage, da den også smager fantastisk næste dag.
LEAVE A COMMENT