Salsa Roja
Hjemmelavet Salsa Roja
Salsa Roja er en traditionel, mexicansk salsa ofte bestående af tomater, chillier, løg, hvidløg og frisk koriander. Salsaen vil hitte som tilbehør til blandt andet nachos, tacos, og generelt en stor vifte af retter fra det mexicanske køkken.
Ingredienser
2 chipotle chillier, hakkede
2 ds hakkede tomater
1/2 tsk spidskommen
1 løg, finthakket
3 fed hvidløg, finthakket
1 bundt koriander, hakket
Saft af 1/2 lime
2 spsk olivenolie
Fremgangsmåde
- Tilføj chipotle-chilli, hakkede tomater, løg, hvidløg, koriander og lime til en blender. Blend det hele og fortsæt, til der har dannet sig en jævn sauce.
- Tilføj blenderes indhold til en varm pande og svits kort saucen. Bring saucen i kog og lad den simre i 20 minutter.
- Krydr salsaen med salt, peber og spidskommen. Hæld salsaen på rengjorte glas og lad den køle ned. Opbevar i køleskabet, indtil det skal bruges.
LEAVE A COMMENT