Chipotle Nachos
Vegetariske Nachos med Chipotle Taco Strips
En af de nye tilføjelser til Naturli’s produktlinje har været Taco Strips, som er den ideelle topping til smagfulde, vegetariske chipotle-nachos. Ved at stege fyldet til de vegetariske chipotle nachos i vores Vegansk Chilimayo skabes noget helt unikt, da de næsten bliver marineret i smagene af chipotle, og for et øjeblik glemmer man helt, at man ikke spiser kød.
Ingredienser
Syltede Jalapeños, skåret i skiver
2 rødløg, grofthakket
3-4 hvidløgsfed, finthakket
1 ps revet cheddarost eller Tex-Mex ost
1 pk Naturli’ Taco Strips
Fremgangsmåde
- Forvarm din ovn til 180 grader
- Steg rødløg og hvidløg på en varm pande, til løgene begynder at karamellisere.
- Tilføj Taco Strips og 2-3 spsk af Chilihouse Veganske Chilimayo og lad den veganske chilimayo ‘smelte’ og blive optaget af pandens indhold. Fortsæt med at røre, til den veganske chilimayo har dannet en lækker skorpe på taco strips-ene, og den gode smag af chipotle er gennemgående i hele retten.
- Saml dine nachos: læg en bund af dine favorittortillachips, dernæst pandens indhold og til sidst et drys reven ost. Top med CaJohns Chipotle Pepper Sauce og bag dine nachos i den forvarmede ovn i 10-15 minutter, eller til det er smeltet.
- Top dine nachos med skiver af syltede jalapeños og servér dem sammen med vegansk queso, guacamole og din favorit salsa
LEAVE A COMMENT