Kartoffelchips
Kartoffelchips
Klassiske sprøde kartoffelchips krydret med den lækre Cajun-krydderiblanding fra Ragin Cajun, hvilket giver en fed, anderledes smagsprofil til kartoffelchipsene.
Ingredienser
400 gr kartofler
1-2 spsk hvidløgs
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Skær kartoflerne i så tynde skiver som muligt og kom dem i en skål med isvand. Lad kartoffelskiverne hvile i vandet i 30 minutter.
- Dræn skålen for vand, så du kun står tilbage med kartoffelskiverne. Bland salt, peber og Ragin Cajun – Cajun Seasoning sammen i en seperat skål.
- Dup kartoflerne tørre, inden de skal steges – frituresteg kartoffelskiverne i rigeligt olie i 3-4 minutter.
- Drys kartoffelchipsene med krydderiblandingen og lad dem køle af på en rist.- Nyd dem straks herefter, som du ellers ville nyde kartoffelchips.
LEAVE A COMMENT