Pizzasnegle – med spicy tomatsauce og pepperoni
Pizzasnegle
Nemme og lækre pizzasnegle, som gør sig perfekt til madpakken eller til picnicen. Udover at have flere elementer fra en traditionel pepperoni-pizza får fyldet ekstra smag fra Fat Cat – Cat in Heat. Hot-saucen får sin gode chilistyrke fra chipotle- og ghost-pepper. Pizzasneglene er oplagte at lave i større portioner og fryse ned til senere brug.
Ingredienser
5 dl lunken vand eller mælk
500 gr pizzamel eller hvedemel
1 skvæt salt
1 spsk sukker
1/2 – 1 dl olivenolie
20 gr gær
Fyld
2-3 tsk Fat Cat – Cat in Heat
1 tsk tørret basilikum
2-3 tsk hvidløgspulver
2 ds tomatpure
1 peberfrugt, skåret i små tern
2 1/2 dl cheddarost, revet
Skiver af pepperoni, skåret i mindre stykker
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Opløs gæret i vand og tilsæt salt, sukker og olie.
- Rør melet gradvidst i, til dejen ikke længere er klistret. Ælt dejen i 10 minutter.
- Rul dejen ud i en rektangel
Fyld
- Vend tomatpure, peberfrugt, pepperoni, cheddarost og Cat in Heat sammen og krydr fyldet med salt og peber.
- Spred fyldet ud på dejen og rul den til en roulade. Skær den ud i omkring 20 stykker
- Spred pizzasneglene ud på en bageplade og dæk dem til med et rent viskestykke
- Lad pizzasneglene hæve i 1-2 timer, eller til de når dobbelt størrelse.
- Bag pizzasneglene i den forvarmede ovn i 20 minutter.
LEAVE A COMMENT