Pinto Bønner – hvad og hvordan?
Pinto Bønner – Tips og tricks
Pinto Bønner er en sort af bønner, som man typisk finder i det mexicanske køkken. Bønnerne bliver primært produceret i det nordlige Mexico samt det sydvestlige USA. Bønnerne bliver spist hele, eksempelvis i supper eller som refried pinto beans i burritos, tostadas og tacos.
I vores udvalg findes flere former af bønnerne, både i tørret form, refried eller på dåse. Det kan være svært at vide, hvor man skal starte, når man har at gøre med en ny ingrediens, og derfor håber vi, at dette indlæg kan give noget indsigt i, hvad man kan bruge dem til.
1. Mexicanske Bønner
Kog tørrede bønner med løg og tilføj lidt salt til gryden. Dette vil forhindre, at bønnerne bliver for bløde og sørge for, at de har en god konsistens. Si afslutningsvidst bønnerne, vend dem i friskrevet hvidløg og servér dem som tilbehør til klassiske mexicanske retter.
2. Vegetarisk Burrito
Tilføj Refried Pinto bønner i stedet for kød i dine burritos og få et fantastisk, vegetarisk alternativ til din favorit-burrito. Brug desuden vores majsmeltortillas for at tage dine burritos til nye højder.
3. Vegetarisk Bønne-burger
Bønnerne udgør en fantastisk base til en vegetar-bøf, som er super nem at lave. Bøffen laves ved at blende simple ingredienser som bønner, løg, hvidløg, svampe, spidskommen og æg. Bøfferne steges afslutningsvidst i lidt olie og toppes med dine favorit-toppings.
LEAVE A COMMENT