Pickles
Spicy Pickles
Lækre, smagulde pickles med let chilistyrke, som kun bidrager til den gode smag. Opskriften er nem og kan personliggøres efter egne smagspreferencer. Udover chilistyrke giver Frank’s RedHot Sauce ydeligere syrlighed til de spicy pickles, hvilket gør de spicy pickles meget vanedannende.
Ingredienser
2-3 skvæt Frank’s RedHot Sauce
4 dl eddike, gerne æblecidereddike
4 dl vand
1 stor agurk, skåret i stave eller tynde skiver
2 tsk salt
1-2 tsk sukker
Mulige tilføjelser
1 tsk peberkorn
1 tsk sennepsfrø
2-3 tsk revet hvidløg
Fremgangsmåde
- Tilføj vand, eddike, salt, sukker og Frank’s RedHot Sauce til en gryde og bring det i kog. Rør, til salt og sukker er opløst. Her kan krydderier som peberkorn og sennepsfrø tilføjes.
- Fyld rengjorte glas med agurk og hæld den kogte væske over, mens den stadigvæk er varm. Luk glasset til og lad det køle af. Tilføj afslutningsvis revet hvidløg og sæt glasset på køl.
- Lad glasset stå i køleskabet i nogle uger for at nå den mest optimale smag. Pickles kan holde sig længe grundet den store mængde eddike, og de bliver kun mere smagfulde med tiden.
LEAVE A COMMENT